INREDNING.

FINSNICKERI.

BYGGNATION.

PROJEKTLEDNING.

MER ÄN DESIGN


Vi. är med från tanke till verklighet

INREDNINGSPROJEKTERING


Vi projekterar inredning till kontor och verksamheter.

Vi kan specialrita inredning till privata hem som exempelvis kök, badrum, platsbyggda och lösa möbler, vinlagringsväggar, garderober och förvaring.  Vi gör idéskisser, visualiseringar, och ritningar samt projekterar och projektleder inredningsprojekten.

För att skapa en helhet i projektet kan vi också bistå med planering av belysning.

FINSNICKERI


I vårt finsnickeri kan vi göra under! Våra duktiga snickare tillverkar allt ifrån specialritade kök, möbler och bibliotek till avancerade trappor, receptionsdiskar, vackra ytterdörrar och tidsenliga fönster. Eftersom snickerierna ofta är en del i projektet ombesörjer vi allt skissarbete samt planering, materialval, färgsättning och installation under egen projektledning.

BYGGNATION & PROJEKTLEDNING


Efter många års erfarenhet av byggnation kan vi erbjuda en hög kvalitet, hållbara tidplaner och ekonomisk styrning. Vi har genomfört allt från fönsterbyten samt mindre om,- till- och nybyggnationer till omfattande totalrenoveringar av större fastigheter. Vi hjälper er från idé till verklighet med skissarbete, layouter, fasadritningar, konstruktionsritningar, projektledning och byggnationen tills det att du som beställare tar platsen i bruk och även därefter!

VÅR PROCESS


Vi. tar er från dröm till verklighet

Copyright © Alla rättigheter förbehållna