INREDNING.

ARKITEKTUR.

FINSNICKERI.

BYGGNATION.


MER ÄN DESIGN


Vi. är med från tanke till verklighet

Vi arbetar med arkitektur & inredningsprojektering och tillsammans med er  vill vi med vår kunskap, kreativitet och vårt engagemang förverkliga era visioner anpassade till platsen och till byggnadens arkitektur. Vi tror på att skapa hållbara och gedigna lösningar som håller över generationer!

- Målet är självklart: att du som kund känner dig välkommen, hörd och att du blir nöjd med det färdiga resultatet!


Vi erbjuder tjänster som: Analyser, Skissarbete, Idékoncept, Visualisering, Ritningar & Bygglovshandlingar, Projektering av inredning, Belysningsdesign, Projektering, Byggnation & Projektledning.

PRIVATHEM OCH INREDNING


Våra kunder har oftast renoveringsprojekt som inkluderar både strukturella förändringar av bostaden och specialinredning så som kök, badrum, inredning & snickerier.  Finsnickerier kan vi göra hos våra kollegors snickeri och till byggåtgärder kan kollegorna på Bordex AB hjälpa till med om.

  Vi hjälper till med idéarbete, vi är ert bollplank och vi kan även upprätta handlingar för bygglov, konstruktion och kontrollplan.

PROJEKTERING AV LOKALANPASSNINGAR


Är ni fastighetsägare som behöver göra lokalanpassningar eller förslag inför hyreskontrakt? Kanske är ni ett företag som behöver uppdatera era lokaler?

  Vi projekterar ombyggnationer av lokaler & kontor vilket inkluderar analys av relationen verksamhet kontra lokal . Det innebär att ta med både fastighetsägarens och hyresgästens behov i ekvationen. Dessa projekt omfattar ofta hela inredningskoncept inklusive bestyckning av arbetsplatser samt ljud och ljus.

 Vi hjälper till med idéskisser, förslagshandlingar, presentationer, visualiseringar och ritningar

BYGGNATION & PROJEKTLEDNING


Genom vårt partnerskap med Bordex AB inom  byggnation kan vi erbjuda och har genomfört många kvalitativa  om- och tillbyggnationer av villor men också av kommersiella fastigheter.

  Vi har tillsammans också genomfört flera renoveringar och försiktiga ombyggnationer av kulturbyggnader och sekelskifteslägenheter under åren.

  Vi hjälper er från idé till verklighet med idékoncept, skissarbete, layouter, ritningar, projektledning och byggnationen.

VILL DU HA HJÄLP ATT KOMMA IGÅNG?


Läs mer om våra paket till fasta priser nedan!

HJÄLP MED ATT KOMMA IGÅNG!


Vi. erbjuder tjänstepaket

Har du idéer men vet inte riktigt vilken väg du ska gå? Är du osäker på om dina tankar kommer gå att förverkliga eller ge det resultat du önskar?

Ibland måste man göra en första analys för att överhuvudtaget komma igång. Kanske vet du inte riktigt om det du funderar på verkligen är lösningen till ditt problem!


I det läget kan det vara skönt att känna att du kan få professionell hjälp till en lägre fast kostnad för att få ett lite enklare initialt förslag. 


Därför har vi skapat två olika tjänstepaket:

Idékoncept & Renoveringshjälpen.

KÖP ETT IDÉKONCEPT

För enstaka funktioner i din bostad som kök/bad/hall & förvaring exempelvis.

KÖP VÅRT PAKET RENOVERINGSHJÄLPEN

För renoveringsprojekt runt

50-75 kvm.

Vill du få tips och idéer kring renovering & ombyggnation?

* indicates required

HUR GÅR DET TILL?


Vi. tar er från idé till verklighet

Vill du veta hur ett projekt kan gå till?

Nyfiken på hur vi som inredningsarkitekter arbetar för att hjälpa er framåt med era idéer?