KONTAKT.

Kontakta oss gärna med era tankar och idéer, vi är

alltid nyfikna!

RESAN BÖRJAR HÄR


Vi. vill höra mer om ditt projekt

 
 
 
 
 
 

Vill du få tips och idéer kring renovering & ombyggnation?

* indicates required

SUSANN IDERVALL

Iredningsarkitekt & Designer

Informationsdesigner rumslig gestaltning

Data- och elektronikingenjör

+46 (0) 709 68 03 14

KORT BESKRIVNING

  Jag har arbetat med inredningsprojektering, design och arkitektur i 14 år i  eget arkitektkontor i Örebro tillsammans med en partner. Under samma tid har jag arbetat med fastighetsutveckling och dessförinnan med en mängd olika ansvarsposter i olika branscher och med egna bolag. Jag delar min tid mellan vårt kontor i Norrköping och kontoret i  Nyköping hos mina kollegor på Nyköpings Finsnickeri och på Bordex byggbolag. Resterande tid arbetar jag från Málaga i Spanien.

  Jag är utbildad ingenjör vid Linköpings Universitet, har en kandidatexamen i Informationsdesign & Rumslig gestaltning vid Mälardalens universitet och har studerat ämnen som ljusdesign, formgivning, produktdesign, utställningskunskap och grafisk formgivning m.m vid andra universitet samt avslutar snart en master i inredningsarkitektur. 

ERIC IDERVALL

Visualisering och ljusdesign

+46 (0) 727 12 03 90

KORT BESKRIVNING

  Jag har arbetat med fastighetsutveckling i 5 år med ansvar för kundkontakter, avtalsförhandling samt med planering och genomförande av ombyggnationer och  hyresgästsanpassningar av olika slags lokaler.

  Jag arbetar med visualisering och arbetar i program som Autocad, D5, Sketchup och Adobe samt studerar i skrivande stund ljusdesign och belysningsteknik. Jag bor i Norrköping och har ett stort intresse för sport och musik och jag uppskattar naturen som inspirationskälla samt kombinationen mellan funktionalitet och estetik.

VÅR VISION

  Vi vill uppnå våra kunders visioner genom att med vår kompetens ta till vara platsens värden och kundens intresse och därigenom skapa miljöer och produkter med eftertanke vilka är både hållbara, vackra, funktionella och lönsamma i längden där de som vistas mår bra. 

  Vi är idédrivna, nyfikna, lösningsinriktade samt kvalitetsmedvetna och vi är stolta över det fina hantverk som våra samarbetspartners levererar. Vi vill ge dig som kund det där lilla extra som gör dig engagerad,  stolt och trygg.


ARBETFILOSOFI

  IDERVALL arkitektur & Inredningsprojektering med partners arbetar med privatpersoner, med företag och fastighetsägare som uppdragsgivare.

  När vi arbetar med hemmiljö inkluderar vi er livsstil, era behov och vanor samt era preferenser samtidigt som vi tar hänsyn till platsens förutsättningar så exempelvis klimat, ljus, natur, väderstreck och byggnadsstil. Gällande företag inkluderar vi varumärkesprofil, företagets identitet, ägarnas visioner och ekonomiska mål såväl som själva arbetsplatsens förutsättningar, platsens egenskaper och regelverk som verksamheten styrs av.